Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Co jeść razem a co oddzielnie

Tyt. oryg.: "Trennkost : die besten Rezepten,".

Autor: Judä, Monika.




W jaki sposób należy się odżywiać, aby być sprawnym i mieć ładną sylwetkę? Dieta rozdzielająca węglowodany i białko jest najlepszym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą żyć zdrowo i aktywnie. Za pomocą tej diety szybko stracicie zbędne kilogramy, jedząc smaczne i urozmaicone posiłki. Będziecie czuć się dobrze i schudniecie bez niemiłego efektu jo-jo i ciągłego

liczenia kalorii. Nie trzeba skreślać z jadłospisu pizzy, ciasta czy pysznych deserów. W czym tkwi tajemnica? We właściwej kombinacji produktów spożywczych. Jak to zrobić? Poradnik Co jeść razem, a co oddzielnie: wyjaśnia zasady diety, podaje przepisy na każdą okazję, przedstawia rady dotyczące pełnowartościowego odżywiania, prezentuje przykłady odpowiedniego łączenia produktów.

Zobacz pełny opis
Odpowiedzialność:Monika Judä ; z ang. przeł. Monika Faryna-Lubecka.
Hasła:Odżywianie - higiena
Przepisy kulinarne
Adres wydawniczy:Warszawa : "Klub dla Ciebie", 2001.
Opis fizyczny:147, [1] s. : err. ; 19 cm.
Uwagi:Na okł. podtyt.: nowoczesna dieta rozdzielna. - U góry okł.: Jakie to proste!. Indeksy.
Powiązane zestawienia:Medycyna
Przepisy kulinarne
Dieta, odżywianie
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. nr 55
ul. Gawędziarzy 8

Sygnatura: 61
Numer inw.: 45160
Pozycja wypożyczona

Wypożyczona przez: 020432
do dnia: 2024-06-10
schowekrezerwuj
więcejrezerwuj


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:



Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.