Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Co jeść razem a co oddzielnie

Tyt. oryg.: "Trennkost : die besten Rezepten,".

Autor: Judä, Monika.




Dieta rozdzielająca węglowodany i białko jest najlepszym rozwiązaniem dla tych, którzy chcą żyć zdrowo i aktywnie. Za pomocą tej diety szybko stracicie zbędne kilogramy, jedząc smaczne i urozmaicone posiłki. Będziecie czuć się dobrze i schudniecie bez niemiłego efektu jo-jo i ciągłego liczenia kalorii. Nie trzeba skreślać z jadłospisu pizzy, ciasta czy pysznych deserów. W czym tkwi tajemnica? We

właściwej kombinacji produktów spożywczych. Jak to zrobić? Poradnik Co jeść razem, a co oddzielnie: - wyjaśnia zasady diety, - podaje przepisy na każdą okazję, - przedstawia rady dotyczące pełnowartościowego odżywiania, - prezentuje przykłady odpowiedniego łączenia produktów.

Zobacz pełny opis
Odpowiedzialność:Monika Judä ; z ang. przeł. Monika Faryna-Lubecka.
Hasła:Odżywianie - higiena
Przepisy kulinarne
Adres wydawniczy:Warszawa : "Klub dla Ciebie", 2001.
Opis fizyczny:147, [1] s. : err. ; 19 cm.
Uwagi:Na okł. podtyt.: nowoczesna dieta rozdzielna. - U góry okł.: Jakie to proste!. Indeksy.
Powiązane zestawienia:Zdrowie
Higiena
Dieta, odżywianie
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Pozycja została zakupiona.



Inne wydania tej pozycji w zbiorach biblioteki:

book



Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

book


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.