Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy REMBERTÓW m.st. Warszawy

book
book

Żywienie w chorobach serca

Autor: Wieczorek-Chełmińska, Zofia.




Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca, zakrzepicy krwi!A my?My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory.Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A

na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. A jak - dajemy Wam gotową"receptę".

Zobacz pełny opis
Odpowiedzialność:Zofia Wieczorek-Chełmińska.
Hasła:Potrawy dietetyczne
Serce - choroby - dietetyka
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, op. 2003.
Wydanie:Wyd. 2.
Opis fizyczny:223, [1] s., ; 14 x 21 cm.
Uwagi:Na okł.: nowe wyd. Bibliogr. Indeks.
Powiązane zestawienia:Medycyna
Dieta, odżywianie
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. nr 55
ul. Gawędziarzy 8

Sygnatura: 61
Numer inw.: 40758
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

bookbookbookbook


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.